2012-07-31 09:03:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - kár makacsnak lennie

Napi horoszkóp július 31.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Vajon eléggé szereti önt a társa? Ha azt érzi, hogy folytonos szurkálódásainak ön a célpontja, és már kevesebb örömet talál a vele való együttlétben, mint bánatot, akkor hozza ezt a tudomására! Talán ő észre sem veszi, hogy "nem szereti" eléggé önt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Legyen nyugodt, korántsem arról van szó, hogy ma mindenki önt akarja bosszantani. Csak valahogy összejöttek a dolgok. De bízzon jó sorsában: délutánra kisimul minden. Az arcvonásai is. Főleg, ha elmegy kozmetikushoz: jó nap ez erre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Most döbbenhet rá, hogy olyan emberben bízott, aki nem érdemli meg, hogy ön áldozatokat hozzon érte. Kesergés helyett inkább vonja le a tanulságokat, és lazítson a kötelékeken. A szemrehányás igazából felesleges.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Kár makacsnak lennie. Ez most a közlekedésben ráadásul veszélyes helyzeteket is teremthet. Ma ne ön akarjon az országút bajnoka lenni. És ne sértődjön meg, ha valaki megelőzi, akár az úton, akár máshol. A fő, hogy ön is célba érjen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön szereti a kihívásokat, de ma mégsem lenne tanácsos túl nagy kockázatot vállalnia. Habár a nyeremény nagynak ígérkezik, de elhallgatják ön elől a hátrányokat. Vagy egyszerűen nem is akar tudomást venni róla. Ez struccpolitika.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kedvességével, szelídségével többet elérhet, mintha folyamatosan küzdelmekbe bocsátkozik. Ha az erő, ami önre támad, nem talál ellenerőre, magától elhal – megszűnik a támadás. A mosoly jobban véd, mint a páncél.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Figyeljen oda jobban a környezetére! Valaki talán áskálódik ön ellen, vagy el akarja hódítani öntől kedvesét, vagy megszerezni állását. Védje meg magát, és tegyen megfelelő lépéseket, hogy az illetőt megakadályozza tettében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A kalandozások ideje már lejárt. Ha mégis könnyelmű kapcsolatokba bocsátkozik, akkor legalább igyekezzen a lebukás esélyeit csökkenteni. Ám ha mégis lebukna, akkor az egyetlen, amit tehet, a töredelmes beismerés és megbánás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Rengeteg ötlete van mostanában, és ezt a kreativitást vétek is lenne visszafogni. Végre írja is le az ötleteit, sőt, lásson neki a megvalósításuknak. Mindig csak az első néhány lépés a nehéz, utána már menni fog.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Váratlan fordulatra számíthat ma a szerelmi életében. Egy egészen új érzelem felbukkanására számíthat, ami gyökeresen megváltoztatja kedveséhez fűződő kapcsolatát. Nem feltétlenül jelent ez cserét, mégis, mintha kicserélték volna.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nagyon stresszesen indul a mai reggel, és ez már egész nap folyamán így marad. Annyi a teendője, hogy szinte ki sem lát belőle. Ráadásul a határidők is szorítják. Bizony ez nem tesz jót a munka minőségének, s az idegeinek sem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön családjának az őrangyala, szinte mindenki öntől várja a megoldást minden problémájára. És önnek sikerül is mindig időben érkeznie, és segítő kezet nyújtania. De ma önnek volna szüksége segítségre. Ne szégyelljen kérni!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: